X3D

Vizualizace modelů

Render_scope_lq Render_watch_lq
Render_scope_hq Render_watch_hq

3D rekonstrukce

Watch_origianl Scope_origianl
Watch_3D_scan Scope_model
Watch_fotorecontruction Scope_model

x3D scéna

Popis scény

Scéna je vytvořena se zjednodušenou logikou - pro manipulaci s dveřmi (lávkou) stačí kliknout na jednotlivé disky ovládacího panelu. Je zachována posloupnost akcí (nelze otevřít dveře před jejich odemčením atd.), stejně jako není možné interagovat s olvádacími prvky, pokud avatar není v blízkosti ovládacího panelu.

Interakce s modely

Modely jsou ve 3 stupních LOD (prvním stupněm je prázný uzel Group) a jsou vybaveny proximity sensorem, který ukončí animaci otáčení, jakmile se avatar k modelu přiblíží.

Hodinky

Na hodinkých jsou umístěny 3 senzory.Dva jsou umístěny an ovládacím kolečku, TouchSensor spouští osvětlení dislpeje hodinek a CylinderSensor umožňuje nastavit mituvovou ručičku.Druhý CylinderSensor je vázan na celý model a umožňuje otáčet celým modelem okolo svislé osy

Zaměřovač

Na zaměřovači jsou celkem 4 sensory. Jeden TouchSensor je na sklíčku a při jeho spuštění přehraje zvuk dotyku skla. Druhý sensor je typu CylinderSensor a umožňuje točit válcem s intenzitou a barvou diody (barva ani intenzita se ale nemění). Další sensor je opět na tomtéž válci, ale je typu TouchSensor a spouští animaci, která demonstruje různé barvy a intenzity svitu diody. Poslední sensor je na celém těle modelu a umožňuje s celým modelem pohodlně točit.

Virtuální trezor
Stáhnout kompletní scénu